fbpx

Nebojte se nás zeptat

Žádná poradna nemůže nahradit konzultaci s vaším lékařem.
Přesto vám rádi poradíme, jak správně ošetřovat rány
a jaké přípravky nejvíce urychlují hojení.

Popáleniny | 1. 4. 2021 0:03

Mám vnoučka více jak 2 měsíce po autohavárii, kdy utrpěl popáleniny 3. stupně na 15 % těla a Je po transplantaci kůže, na některých místech se kůže pomalu hojí. Lze vaše přípravky použít i na popáleniny, a to i v místech po transplantaci kůže ? Ráda tyto prostředky zaplatím, pokud je můžeme použít.

vložil:  
Ludmila

Odpověď ze dne 9. 7. 2021 16:34

Dobrý den,

použití našich výrobků na popáleniny prosím konzultujte s ošetřujícím lékařem. Produkty byly v některých případech použity na popáleniny a rány s transplantovanou kůží, nicméně není to jejich primární indikace. Naše produkty jsou plně hrazeny pojišťovnou, tedy zcela bez doplatku pacienta. Na krytí rány po transplantaci je ideální neadhezivní krytí.

Na Vaše dotazy odpovídá

MUDr. Jana MatonohováContipro a.s.

MUDr. Jana Matonohová je nejen lékařkou, ale také stálou členkou našeho výzkumného a vývojového týmu, který vyvinul produkty pod značkou Aktivní hojení. Jana ví o hojení ran všechno a ráda vám pomůže vyznat se v současné nabídce hojivých prostředků a poradí se správným postupem ošetřování ran. Mějte však na paměti, že to nejdůležitější pro zlepšení vašeho zdravotního stavu je osobní návštěva vašeho lékaře!

Please publish modules in offcanvas position.