fbpx

Nebojte se nás zeptat

Žádná poradna nemůže nahradit konzultaci s vaším lékařem.
Přesto vám rádi poradíme, jak správně ošetřovat rány
a jaké přípravky nejvíce urychlují hojení.

bércový vřed na kotníku | 30. 11. 2019 19:11

udělal se mi bércový vřed po opakovaných nárazech invalidním vozíkem je to přesně na kosti takže tam není kůže nerozšiřuje se to ale jde to do hloubky léčí mne melgisorb ag ale spíš se to zhoršuje vytéká mi z toho hnis a víc to bolí děkuji za radu

vložil:  
hana

Odpověď ze dne 2. 12. 2019 13:24

Dobrý den,

pokud jde o ránu, která je hlubší, rozhodně doporučujeme použití gelu Hyiodine. Ideální aplikací bude, když za pomoci klasické zdravotnické gázy, kterou důkladně nasytíte Hyiodinem, vaši hlubokou ránu vydrénujete a celou ránu vystelete. Toto poté překryjte několika vrstvami čisté gázy. Převazujte denně.  ZP Hyiodine je možné si nechat vydat na předpis zcela bez doplatku pacienta, pod číslem:

5000487 - Hyiodine 50

5000488 - Hyiodine 22

 

 

Na Vaše dotazy odpovídá

MUDr. Jana MatonohováContipro a.s.

MUDr. Jana Matonohová je nejen lékařkou, ale také stálou členkou našeho výzkumného a vývojového týmu, který vyvinul produkty pod značkou Aktivní hojení. Jana ví o hojení ran všechno a ráda vám pomůže vyznat se v současné nabídce hojivých prostředků a poradí se správným postupem ošetřování ran. Mějte však na paměti, že to nejdůležitější pro zlepšení vašeho zdravotního stavu je osobní návštěva vašeho lékaře!

Please publish modules in offcanvas position.