fbpx

Nebojte se nás zeptat

Žádná poradna nemůže nahradit konzultaci s vaším lékařem.
Přesto vám rádi poradíme, jak správně ošetřovat rány
a jaké přípravky nejvíce urychlují hojení.

bércový vřed | 22. 8. 2019 6:08

léčím si bércový vřed, víc jako rok, nejdřív jsem měla krytí silvercel, ze začátku zabíralo, ale před pl rokem se vřed zhoršil a vznikl povlak, dostala jsem sorelex, ale po čase také přestal účinkovat, rána strašně bolí a kůže kolem je bolestivá a zarudlá, prosím poradte , děkuji

vložil:  
Dobromila

Odpověď ze dne 27. 8. 2019 8:26

Dobrý den,

to, co popisujete, je situace, kdy rána nejprve reaguje na aplikaci nového produktu na hojení ran zlepšením svého stavu, ale po určitém čase jeho aplikace si na něj rána "zvykne" a přestane na něj reagovat. Doporučuji navštívit ambulanci specializovanou na hojení chronických ran a konzultovat váš stav s lékařem, který Vám na základě výsledků vyšetření doporučí nejvhodnější další postup.

Na Vaše dotazy odpovídá

MUDr. Jana MatonohováContipro a.s.

MUDr. Jana Matonohová je nejen lékařkou, ale také stálou členkou našeho výzkumného a vývojového týmu, který vyvinul produkty pod značkou Aktivní hojení. Jana ví o hojení ran všechno a ráda vám pomůže vyznat se v současné nabídce hojivých prostředků a poradí se správným postupem ošetřování ran. Mějte však na paměti, že to nejdůležitější pro zlepšení vašeho zdravotního stavu je osobní návštěva vašeho lékaře!

Please publish modules in offcanvas position.