fbpx

Nebojte se nás zeptat

Žádná poradna nemůže nahradit konzultaci s vaším lékařem.
Přesto vám rádi poradíme, jak správně ošetřovat rány
a jaké přípravky nejvíce urychlují hojení.

Bércové vředy | 6. 8. 2019 15:08

Maminka -85 let-, léčená na onkologii, před 5 lety zlomenina krčku a stehenní kosti. Nyní omezeně pohyblivá. Před rokem se objevily malé bércové vředy. Po úpravě stravy, ředění krve pomocí Vessel due , vlhčenými náplastmi se vřídky zatáhly, zánět žil odezněl.. Před měsícem asi působením tepla a sluníčka se rány znovu otevřely, podstatně více. velká bolest při chůzi..Jak nejlépe dále postupovat?

vložil:  
Františka

Odpověď ze dne 9. 8. 2019 13:49

Dobrý den,

rychlosti hojení bércových vředů by mohl pomoci Sorelex, který díky obsahu kyseliny hyaluronové přirozeně podporuje hojící procesy. Navrhuji také navštívit specialistu a stav dolních končetin Vaší maminky s ním konzultovat. Na základě výsledků vyšetření doporučí jak nejlépe dále postupovat. 

Na Vaše dotazy odpovídá

MUDr. Jana MatonohováContipro a.s.

MUDr. Jana Matonohová je nejen lékařkou, ale také stálou členkou našeho výzkumného a vývojového týmu, který vyvinul produkty pod značkou Aktivní hojení. Jana ví o hojení ran všechno a ráda vám pomůže vyznat se v současné nabídce hojivých prostředků a poradí se správným postupem ošetřování ran. Mějte však na paměti, že to nejdůležitější pro zlepšení vašeho zdravotního stavu je osobní návštěva vašeho lékaře!

Please publish modules in offcanvas position.