fbpx

Nebojte se nás zeptat

Žádná poradna nemůže nahradit konzultaci s vaším lékařem.
Přesto vám rádi poradíme, jak správně ošetřovat rány
a jaké přípravky nejvíce urychlují hojení.

je vhodný sorelex? | 16. 7. 2019 23:07

Dobrý den,již od února mi léčí bércový vřed z 1cm mám 3cm,kolem to mám pořád zarudlé a moc mě to bolí hlavně v noci,předepisují mi pořád jenom ychtiol .

vložil:  
Ludmila

Odpověď ze dne 9. 8. 2019 13:28

Dobrý den, 

ano, Sorelex může být vhodný. Sorelex kombinací svých látek aktivně podporuje hojící procesy a udržuje ránu čistou. Při použití Sorelexu dochází ke zklidnění rány a snížení otoku a zarudnutí v místě rány. Svou formou a účinkem se tedy ideálně hodí právě zejména na hojení  bércových vředů. Pokud vás rána hodně bolí, doporučujeme použít analgetika. Převaz krytí Sorelex si usnadníte, když jej důkladně odmočíte, například ve sprše. Použití ZP Sorelex konzultujte se svým lékařem. Je plně hrazen pojišťovnou, je tedy zcela bez doplatku pacienta (kód ZP pro VZP je 0172235).

 

 

Na Vaše dotazy odpovídá

MUDr. Jana MatonohováContipro a.s.

MUDr. Jana Matonohová je nejen lékařkou, ale také stálou členkou našeho výzkumného a vývojového týmu, který vyvinul produkty pod značkou Aktivní hojení. Jana ví o hojení ran všechno a ráda vám pomůže vyznat se v současné nabídce hojivých prostředků a poradí se správným postupem ošetřování ran. Mějte však na paměti, že to nejdůležitější pro zlepšení vašeho zdravotního stavu je osobní návštěva vašeho lékaře!

Please publish modules in offcanvas position.